2421078087 Αγίου Δημητρίου 53, Βόλος galerakisma@gmail.com
hero image


 

Μαγική Γάστρα
Γαλεράκης Μάρκος - Προμηθευτής τροφίμων και ποτών - Catering Γάμου - Catering Βάπτισης - Υπηρεσία Ενοικίασης Catering - Βόλος Μαγνησία 

Η “Μαγικη Γάστρα” του Γαλεράκη Μάρκου δραστηριοποιείται στον χώρο του catering απο το 2004. Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Αθήνα, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, προσπαθώντας να καλύψει την ζήτηση για εταιρείες catering με δυνατότητα εξυπηρέτησης ξενόγλωσσων πελατών. Η ενασχόληση μας ομως ξεκινάει ακόμα πιο πίσω, το 1994. 
Το 2011 μεταφερθήκαμε στην πόλη του Βόλου και έκτοτε οργανώνουμε σε όλο το νομό Μαγνησίας εκδηλώσεις και τροφοδοσίες παντός τύπου. Φυσικά και στους φίλους, δεν μπορούμε να αρνηθούμε την εξυπηρέτησή τους στις Σποράδες, στην Θεσσαλία, ακόμα και στην Αθήνα.

 

 

     
     
 

Πέρα από την διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε οργανωμένους χώρους (κτήματα, μαγαζιά, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α) αλλά και σε μη (αυλές, πλατείες, ιδιωτικούς δρόμους κ.α.), από το προηγούμενο έτος έχει δημιουργηθεί ένας χώρος στην Νέα Δημητριάδα, στην Αγίου Δημητρίου 53, όπου μαγειρεύουμε κάθε μέρα, με φρέσκα υλικά και πολύ αγάπη, παραδοσιακές σπιτικές συνταγές.
Επίσης, εδώ και ένα χρόνο, έχουμε αναλάβει την διαχείριση του παραδοσιακού ξενώνα "Αποστολία" στην Μακρυνίτσα, προσπαθώντας να προσφέρουμε μαζί με όλες τις μοντέρνες ανέσεις, ησυχία και ψυχική ανάταση, σε ένα παραδοσιακό αρχοντικό της περιοχής, γεμάτο με ιστορία, ανάμεσα σε 2 αστείρευτα ρυάκια που ποτίζουν όλο τον χρόνο την τριγύρω περιοχή.